Hommersandtunet 2

Hommersåk

Sted

88 – 149m2

BRA

2-3

Soverom

Fra 3 650 000,-

pris

 

HOMMERSANDTUNET 2

Perfekt beliggenhet i sentrum

Hommersandtunet 2 ligger fint til i sentrum av Hommersåk. Det er kort vei til alt du trenger enten det er dagligvarer, apotek, lege eller bussholdeplass. Boligene bygges på en forhøyning som gjør at det blir utsikt og en luftig plassering.

Fasade og innhold

I alt skal det bygges en romslig blokk med 10 unike leiligheter i størrelser fra 82.4 til 149.5m2 i Hommersandtunet 2. Leilighetene vil ha fra 2-4 soverom, og alle vil få praktiske utendørs sportsboder. Det vil også bli parkering i felles garasje, og de største leilighetene vil få luftige takterasser og praktisk uteområde i høyden.

Utformingen av leilighetene gjør for øvrig sitt til at de oppleves som en enebolig i mindre skala. Dette handler først og fremst om måten de ulike rommene er plassert på, og fleksibiliteten disse rommene har. Disse leilighetene har kvaliteter og egenskaper som eneboliger. Her er også gode uteplasser i form av store terrasser. Masse sol, masse luft og utsikt.

Organiseringen av rommene betyr også at man har størrevalgfrihet i forhold til møblering, og man kan til og med tilpasse den fysiske utformingen av rommene etter behov. Med enkle grep kan det tilpasses slik du ønsker. Skulle det etter hvert bli behov for å installere hjelpemidler for å forenkle hverdagen grunnet sykdom eller alderdom, er dette også mulig.

Eget «hotellrom» for alle beboere

Hommersandtunet 2 er et akkurat passelig stort prosjekt. Det er ikke for mange leiligheter og det er godt med fellesareal. Men det som virkelig skiller dette prosjektet i forhold til de fleste andre er felles- og gjesterommet. Som beboer har du tilgang til leie av fellesrommet i forbindelse med for eksempel bursdagsferinger eller andre sammenkomster der du har behov for litt mer plass. Her er det et fullt utstyrt kjøkken, garderobe og toalett. Rommet vil også kunne være et samlingssted for dere som flytter inn i prosjektet. «Hotellrommet» står til disposisjon til alle beboere og kan leies. Helt perfekt når du venter på besøk og kanskje ikke har mulighet til å ta dem i mot i din egen leilighet. Leiligheten er på nesten 64 m2 og har i tillegg bad med dusj.

Et hav av muligheter

Hommersåk er stedet hvor du finner alt du trenger. Skulle du dermed lengte etter mer er Stavanger og Sandnes bare en kort båt- eller busstur unna. På Hommersåk vil du blant annet finne flere matbutikker, treningssentere, helsehus og Riskahallen. Riskahallen har både svømmehall, idrettshall og bibliotek, og er en sentral møteplass for beboerne i bygda. En kort gåtur unna Hommersandtunet vil du også finne Bydelssenteret, som blant annet har et bakeri med mange fristelser, i tillegg til flere butikker.

Vakker natur – rett utenfor døren

I Hommersandtunet vil du bo med vakker natur rett utenfor døren. Hommersåk er omringet av sjø, fjell og skoger, og det finnes en rekke turmuligheter rett rundt hjørnet. En av dem er Lifjell, hvor det finnes to rundturer over fjellet. Fra toppen får du en vakker utsikt over Stavanger, Gandsfjorden og Nord Jæren. Dette gjør fjellet til et populært turistmål. Velger du å heller ta den kortere turen opp til Husafjellet, vil du derfra få utsikt over hele Hommersåk, samt skimte Stavanger i horisonten.

Riska bo- og aktivitetssenter

Hommersandtunets plassering er i umiddelbar nærhet til Riska bo- og aktivitetssenter. Herfra har hjemmetjenesten kort vei fra sin base og kan bistå beboerne med en rekke praktiske gjøremål, rengjøring og omsorg ved midlertidig eller varig funksjonsnedsettelse. Kontaktpunkt for trygghetsalarm gir kort utrykningstid ved akutte problemer og utfordringer.

Senteret tilbyr aktiviteter og sosial omgang med beboere og venner, i tillegg til en rekke andre tilbud. Med senteret som nabo vil terskelen for å overlate omsorgsarbeidet til familie og venner senkes. Dette reduserer også familie og venners fysiske og psykiske belastning. Midlertidige eller varige opphold kan oppleves enklere både for pasienter og pårørende.

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Snakk med oss

small filter icon Filter