Hesthammaren B6 og B7 - Fjogstad Hus

Hesthammaren B6 og B7

Hommersåk

Sted

167m2

BRA

3 - 4

Soverom

Svært tiltalende rekkehus i umiddelbar nærhet til naturen – byggingen er i gang! Innflytting til sommeren.

Hesthammaren B6 og B7 er et prosjekt bestående av totalt 6 rekkehus som skal oppføres på Hesthammaren. KUN TO LEDIGE!

Spennende rekkehus som leveres klar for maler og parkett! Boligene har en beliggenhet rett ved både lekeplasser, turområder og andre aktivitetstilbud for både store og små. En veldig barnevennlig og populær beliggenhet på Hommersåk. Planløsningene er svært praktiske med noen mindre forskjeller på B6 og B7. Det er lagt opp til 2 soverom, kjellerstue, baderom og et praktisk vaskerom i underetasjen. I hovedetasjen er det en stue og kjøkken i åpen løsning, et ekstra soverom/hjemmekontor og et bad. I hovedetasjen er det utgang til en hyggelig vestvendt balkong hvor man kan nyte solrike ettermiddager.

Se Finn-annonse her

Beliggenhet

Hesthammaren B6 og B7 har en svært populær beliggenhet på Hesthammaren på Hommersåk. Et område som er i enorm utvikling med nye, flotte og moderne boliger i umiddelbar nærhet til natur, skog, sjø og vann. Området er fortsatt under utvikling og kan by på flere fantastiske turområder. Her kan man spasere ut døren og gå flere kilometer på flotte turstier langs sjø og i natur. Hestånå som ligger kun 100 meter fra boligene byr på badeplasser og fiskemuligheter. Det samme gjør Hetlandsvatnet som ligger ca 500 meter fra boligene. Begge disse stedene er knyttet sammen av turstier som strekker seg helt inn til Skjølvik og så videre. Området og turløypene passer ypperlig for barnefamilier.

Videre kan man spasere ned til Bryggen Senter som kan by på både bakeri, café, dagligvarebutikker og andre nisjebutikker. Ønsker man å bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket så er dette område perfekt! Det er ingen gjennomgående trafikk i gaten som gjør det både trygt og barnevennlig. Det er opparbeidet flere kjekke lekeplasser i området som gjør området populært for barnefamilier, samt en fotballbane og treningssenter som kan by på både styrketrening, Jazzercise, spinning, fysioterapi m.m.

Det er lagt opp et godt kollektivt tilbud med buss til Sandnes og båt til Stavanger. Båtforbindelsen gjør at man kommer seg til jobb i Stavanger på 20 minutter om morgenen, og bussen tar deg både til Sandnes og med direkterute til Forus om morgenen.

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    yes

    small filter icon Filter