Fleksible eneboliger med mulighet for sju soverom på Hommersåk.

Hesthammaren B5

Hommersåk

Sted

234m2

BRA

4

Soverom

5 640 000,-

pris

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

1

solgt

   


2

solgt

   


3

solgt

   


4

solgt

   


5

solgt

   


6

solgt

   


7

solgt

   


8

solgt

   


Store eneboliger med garasje – utsolgt!

Hommersåk er et idyllisk beliggende tettsted i enden av Riskafjorden i Sandnes ­kommune. Her er det aldri lang vei å gå enten du skal på handle­tur, oppleve naturen eller nyte en soldag langs ­brygga. Her er alle ­service- og tjenestetilbud innen ­rekkevidde. Fra Hommersåk er det en 15 minutters kjøretur til Sandnes sentrum. Det er også hurtigbåtforbindelser til Stavanger, og buss­forbindelsen til Sandnes er meget godt utbygd.

Prosjektet har vært en suksess og nå har vi kun én enebolig igjen på populære felt B5. Ikke bare er det Hommer­såks kanskje beste beliggenhet på toppen av havnen, men dette er også store eneboliger på hele 234 kvm med garasje. De er innholdsrike, godt planlagte og har svært fleksibel planløsninger. Eneboligene har god plass til hele familien – og litt til. En spennende mulighet er en egen «ungdomsavdeling» i underetasjen. Her er det både soverom og bad. Greit og meget praktisk.

Om boligene:

Dette er boliger for dere som har behov for mye plass. Her er det hele fem soverom og tre stuer – én i hver etasje. Perfekt når barna har venner på besøk eller når dere vil se på forskjellige tv-program. Utgang til solrik terrasse fra stuen/kjøkkenet. Parkering i åpen garasje og utvendig sportsbod. En bolig der familien virkelig kan trives og ikke minst der det er god plass til absolutt alle.

Boligene er meget godt planlagt, her er hver centimeter utnyttet. I første etasje har du stue og kjøkken på litt over 55 kvm. Det er utgang til stor og solrik terrasse på hele 41 kvm. Denne tar deg videre ut i hagen. I denne etasjen er det også en meget praktisk bod i tilknytning til kjøkkenet. Andre etasje har tre soverom, loftstue og bad med dusj. Underetasjen har også en svært god planløsninger med soverom, mediarom, egen bod og bad med mulighet for badekar. Meget praktisk med eget vaskerom, samt biinngang. Her er også vindfang med god skapplass og utgang til åpen garasje med sportsbod på nesten 10 kvm.

Hesthammaren B5 er en bolig for dere som har behov for mye plass. Boligene er tilpasset store familier. Kanskje familier med mine, dine og våre barn? Her er det uansett plass til alle! Her får dere en stue i hver etasje, romslig kjøkken og løsninger som gjør det praktisk og behagelig å bo hele familien i denne flotte boligen.

Området:

Boligene har en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken. På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Her er det behagelig grønt og naturlig.

Mellom Eltervåg og Øvre Hetland finner du en opprinnelig og urørt “trollskog” med furu i ulike varianter. Det mest populære turmålet er Vårlivarden 387 m.o.h., høyt hevet over inn­landet ­mellom ­Hommersåk og Høgsfjord. En kjekk familie­tur. På Maudlandsgården er det gapahuk og tilrettelagt for ­grilling. Turen gir flott utsyn over både søndre Ryfylke og Lutsivassdraget, og man har flere ­idylliske­ badetjern å velge mellom.

Fjellrekka langs Gandsfjorden har utviklet seg til å bli et viktig turområde for folk på Nord-Jæren. De merkede løypene tar deg gjennom kultur- og jordbruks­landskap, skog og naken hei. Dette er et langstrakt turområde med bortimot 30 km turstier.

Hommersandfjellet er høydedraget rett opp fra Hommersåk sentrum. Herfra kan man følge ­merkede turstier i heia videre mot Storaberget hvor man får enestående utsikt over Lutsi. På Storaberget fins en av distriktets best bevarte bygdeborger.

Sjøområdet mellom og nord for de to store fjordene Gandsfjord og Høgsfjord er mest interessant for båtturister i Sandnes. Skjærgården nord for ­Hommersåk er svært ­populær, og det samme er farvannet rundt Idse og Idsal i Strand kommune.

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss


    small filter icon Filter