Hesthammaren B5

Hommersåk

Sted

234m2

BRA

6-7

Soverom

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

1

BRA: 234 m 2
Soverom: 6-7

Pris

NOK

2

BRA: 234 m 2
Soverom: 6-7

Pris

NOK

3

BRA: 234 m 2
Soverom: 6-7

Pris

NOK

4

solgt

   


5

solgt

   


6

solgt

   


7

solgt

   


8

solgt

   


Attraktive og store eneboliger på Hesthammaren B5

De første fem boligene er solgt – nå prosjekterer vi de siste tre. Disse kommer snart for salg!

Dette er boligene for dere som har behov for mye plass. Eneboligene er meget godt utnyttet og fleksible på mange måter. Her er det blant annet mulighet for sju soverom! Du kan også få tre stuer – én i hver etasje. Med andre ord, her kan barna ha besøk av vennene sine og være i forskjellige oppholdsrom uten at noen forstyrrer hverandre. En bolig der familien virkelig kan trives og ikke minst der det er god plass til absolutt alle. De første boligene er solgt og nå legger vi snart ut de siste for salg. Vær raskt ute og registrer din interesse allerede i dag, så får du beskjed før salget starter!

I første etasje har du stue og kjøkken på litt over 55 kvm. Her er utgang til stor og solrik terrasse på hele 41 kvm. Denne tar deg videre ut i hagen. I denne etasjen er det også en meget praktisk bod i tilknytning til kjøkkenet. Andre etasje har tre soverom, med mulighet for fire. Her er loftstue og bad med dusj. Fleksibel løsning med mulighet for to loftstuer eller fire soverom.

Underetasjen har også fleksible planløsninger. Her finner du to eller tre soverom, mediarom, egen bod og bad med mulighet for badekar. Meget praktisk med eget vaskerom, samt biinngang. Her er også vindfang med god skapplass og utgang til åpen garasje. Samlet BRA er 234 m2.

Beliggenhet:

Livet på solsiden!
Boligene får en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken. På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Her er det behagelig grønt og naturlig.

Parkering:

Åpen garasje på 28 kvm med stor sportsbod (9 kvm) innenfor.

Byggemåte:

Tre og mur

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss

small filter icon Filter