• Bed 1 Soverom
  • location Hommersåk
Amboltveien 114, Hommersåk, Norge

UTSOLGT!

Bo godt på høyden i Hommersåk

Hommersåk er et idyllisk beliggende tettsted i enden av Riskafjorden i Sandnes kommune. Her er det aldri lang vei å gå enten du skal på handletur, oppleve naturen eller nyte en soldag langs brygga. Her er alle service- og tjenestetilbud innen rekkevidde. Fra Hommersåk er det en 15 minutters kjøretur til Sandnes sentrum. Det er også hurtigbåtforbindelser til Stavanger, og bussforbindelsen til Sandnes er meget godt utbygd.

 

Innhold:

Hesthammaren har vært en suksess og de første eneboligene solgte raskt. Nå har vi nye leiligheter på felt B4-6 med Hommersåks kanskje beste beliggenhet – på toppen av havnen. Boligene er meget godt planlagte, og har effektive planløsninger. Leilighetene er kanskje et lettstelt alternativ for deg som ønsker splitter ny bolig.

 

Leilighetene får balkong eller utgang til privat uteplass. Her er det effektive løsninger og god standard med parkett på gulv og fliser på badet. De største leilighetene med egen bod/vaskerom. Perfekt for deg som skal inn i boligmarkedet eller for dere som ønsker å bytte ut eneboligen med en lettstelt, ny leilighet.

 

Beliggenhet:

LIVET PÅ SOLSIDEN!

 

Boligene får en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken. På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Her er det behagelig grønt og naturlig.

 

I Vågen finner du alt du trenger – og litt til. Her går også hurtigbåten til Stavanger. En behagelig tur om morgenen på vei til jobben.