Hesthammaren B4-6

Hommersåk

Sted

1

Soverom

UTSOLGT!

Bo godt på høyden i Hommersåk

Innhold:

Hesthammaren har vært en suksess og de første eneboligene solgte raskt. Nå har vi nye leiligheter på felt B4-6 med Hommersåks kanskje beste beliggenhet – på toppen av havnen. Boligene er meget godt planlagte, og har effektive planløsninger. Leilighetene er kanskje et lettstelt alternativ for deg som ønsker splitter ny bolig. Leilighetene får balkong eller utgang til privat uteplass. Her er det effektive løsninger og god standard med parkett på gulv og fliser på badet. De største leilighetene med egen bod/vaskerom. Perfekt for deg som skal inn i boligmarkedet eller for dere som ønsker å bytte ut eneboligen med en lettstelt, ny leilighet.

Beliggenhet

Hommersåk er et idyllisk beliggende tettsted i enden av Riskafjorden i Sandnes kommune. Her er det aldri lang vei å gå enten du skal på handletur, oppleve naturen eller nyte en soldag langs brygga. Her er alle service- og tjenestetilbud innen rekkevidde. Fra Hommersåk er det en 15 minutters kjøretur til Sandnes sentrum. Det er også hurtigbåtforbindelser til Stavanger, og bussforbindelsen til Sandnes er meget godt utbygd.

Boligene får en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken. På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Her er det behagelig grønt og naturlig.

I Vågen finner du alt du trenger – og litt til. Her går også hurtigbåten til Stavanger. En behagelig tur om morgenen på vei til jobben.

Mange og varierte turområder

Hommersåk er utgangspunktet for en rekke flotte naturopplevelser. Her bor du like ved havnen og sjøen. Det er ikke lange biten til Lutsivassdraget og en rekke fjelltopper med merkede løyper.

Mellom Eltravåg og Øvre Hetland finner du en opprinnelig og urørt “trollskog” med furu i ulike varianter. Det mest populære turmålet er Vårlivarden 387 m.o.h., høyt hevet over innlandet mellom Hommersåk og Høgsfjord. På Maudlandsgården er det gapahuk og tilrettelagt for grilling. Turen gir flott utsyn over både søndre Ryfylke og Lutsivassdraget, og man har flere idylliske badetjern å velge mellom.

Fjellrekka langs Gandsfjorden har utviklet seg til å bli et viktig turområde for folk på Nord-Jæren. De merkede løypene tar deg gjennom kultur- og jordbrukslandskap, skog og naken hei. Dette er et langstrakt turområde med bortimot 30 km turstier.

Hommersandfjellet er høydedraget rett opp fra Hommersåk sentrum. Herfra kan man følge merkede turstier i heia videre mot Storaberget hvor man får enestående utsikt over Lutsi. På Storaberget fins en av distriktets best bevarte bygdeborger.

Sjøområdet mellom og nord for de to store fjordene Gandsfjord og Høgsfjord er mest interessant for båtturister i Sandnes. Skjærgården nord for Hommersåk er svært populær, og det samme er farvannet rundt Idse og Idsal i Strand kommune.

Perfekt for deg som er glad i naturen og som vil ha mulighet til å komme deg ut, uten å dra langt med bil.

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss

small filter icon Filter