Hesthammaren, Hommersåk: Nøkkelferdige leiligheter med carport

Hesthammaren B4-5

Hommersåk

Sted

56m2

BRA

2

Soverom

 

Innbydende leilighet i firemannsbolig med gode uteplasser og carport

Hommersåk er et idyllisk beliggende tettsted i enden av Riskafjorden i Sandnes ­kommune. Her er det aldri lang vei å gå enten du skal på handle­tur, oppleve naturen eller nyte en soldag langs ­brygga. Her er alle ­service- og tjenestetilbud innen­ rekkevidde. Fra Hommersåk er det en 15 minutters kjøretur til Sandnes sentrum. Det er også hurtigbåtforbindelser til Stavanger, og buss­forbindelsen til Sandnes er meget godt utbygd, med båtavganger i rushtidene og bussavganger hvert 20. minutt.

Et nytt felt har tatt form

Hesthammaren har vært en suksess etter at vi fikk det ut i markedet. Bygg B4-5 har 4 moderne leiligheter med parkering i eget parkeringsanlegg under tak, med Hommer­såks kanskje beste beliggenhet – på toppen av havnen. Boligene er meget godt planlagte, og har effektive planløsninger. Leilighetene er et lettstelt alternativ for deg som ønsker splitter ny bolig.

Gjennomtenkte løsninger

Leiligheten i første etasje har utgang til egen private uteplass. Her kan du anlegge en koselig hage med ulike planter og ha god plass til utemøbler. Leiligheten er lys og innbydende, med ­effektiv planløsning og god standard med ­parkett på gulv og fliser på badet. Det er gjennomført, god standard og du flytter rett inn i en bolig du kan nyte fra dag én! Perfekt for deg som skal inn i boligmarkedet eller for dere som ønsker å bytte ut eneboligen med en lettstelt, ny leilighet.

Livet på solsiden

Boligene får en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken. På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Fra stuevinduet ditt vil du se majestetiske Lifjell og Stavanger i solnedgang på sommerstid. Her er det behagelig grønt og naturlig. I Vågen finner du alt du trenger – og litt til. Her går også hurtigbåten til Stavanger. En behagelig tur om morgenen på vei til jobben.

Mange og varierte turområder

Fra inngangsdøra er det ikke mer enn 100 meter med asfalt under skoene før du er ute i nærmest «uendelig» med natur, hvor du er inne på RiskaTrail Run sin løype på maraton-distanse i naturen. Mellom Eltravåg og Øvre Hetland finner du en opprinnelig og urørt “trollskog” med furu i ulike varianter. Det mest populære turmålet er Vårlivarden 387 m.o.h., høyt hevet over inn­landet ­mellom Hommersåk og Høgsfjord. På Maudlandsgården er det gapahuk og tilrettelagt for ­grilling. Fjellrekka langs Gandsfjorden har utviklet seg til å bli et viktig turområde for folk på Nord-Jæren. De merkede løypene tar deg gjennom kultur- og jordbruks­landskap, skog og naken hei. Dette er et langstrakt turområde med bortimot 30 km turstier. Hommersandfjellet er høydedraget rett opp fra Hommersåk sentrum. Herfra kan man følge ­merkede turstier i heia videre mot Storaberget hvor man får enestående utsikt over Lutsi.

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss


    small filter icon Filter