Hesthammaren, Hommersåk: Nøkkelferdige leiligheter med carport

Hesthammaren B4-4

Hommersåk

Sted

57m2

BRA

2

Soverom

2 550 000

pris

Innbydende leilighet firemannsbolig med god uteplass og carport

Hesthammaren ligger solrikt og luftig, sentralt på Hommersåk. Her er det aldri lang vei å gå enten du skal på handletur, oppleve naturen eller nyte en soldag langs brygga. Alle service- og tjenestetilbud innen kort rekkevidde, og kjøreturen til Sandnes sentrum tar ikke mer enn 15 – 20 minutter. Gode bussforbindelser er det også. Med hurtigbåtforbindelse til Stavanger er du i byen på ca. 20 minutt i rushtiden morgen og ettermiddag – enkelt og effektivt.

Et nytt felt har tatt form

Å bo på Hesthammaren er populært – dette har vært en suksess siden første dag. Bygg B4-6 er allerede utsolgt, og det er kun én igjen i B4-4 og B4-5. Leilighetene er meget godt planlagte, med effektive planløsninger og en av Hommersåks mest attraktive beliggenheter – på toppen av havnen.

Gjennomtenkte løsninger

Leilighetene i B4-4 er et glimrende valg for deg som ønsker en lettstelt bolig, både for deg som skal inn i boligmarkedet og for dere som ønsker å bytte ut eneboligen med en ny leilighet.

Velger du en leilighet i første etasje får du din egen private uteplass. Her kan du anlegge en koselig hage med ulike planter og god plass til utemøbler. Leilighetene i andre etasje har romslige balkonger hvor du kan nyte solstråler og privatliv. Kanskje du til og med vil ha en urtekasse eller dyrke noen grønnsaker?  Leilighetene leveres med god standard med parkett på gulv og fliser på badet. De største leilighetene får egen bod/vaskerom, og alle får parkering i eget parkeringsanlegg under tak.

Det gode liv nær fjord og sentrum

Fra din nye bolig på det solrike høydedraget over havnen i Hommersåk får du kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du enkelt ned til bakeren og kjøper ferske baguetter og nybakte croissanter til lørdagsfrokosten, eventuelt fyller opp hele kjøleskapet før arbeidsuken starter. Samtidig bor du landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Fra stuevinduet ditt vil du se majestetiske Lifjell og Stavanger i solnedgang på sommerstid. Kanskje avtaler du og naboen at dere skal ut på bølgene i kajakk med Usken som mål. På Hesthammaren er det behagelig grønt og naturlig – gled deg!

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss


    small filter icon Filter