Grenaderveien 1 - Fjogstad Hus

Grenaderveien 1

Stavanger

Sted

145m2

BRA

4

Soverom

2 eneboliger bygges sentralt på Madlatuå! 1 ledig.

Vi er i gang med byggingen av 2 nye eneboliger med et moderne uttrykk, flott utsikt og romslige garasjer. Hus på tomt 2 er for salg.

Om boligene

Boligene er over 2 plan med svært arealeffektiv og praktisk planløsning, med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. I tillegg får du her separat vaskerom og gjeste-wc. Åpen stue- kjøkkenløsning med store vindusflater og mønet himling, som gir en ekstra god takhøyde. Herifra ser en over landbruksområde nedover mot Hafrsfjord. Hovedsoverom med eget bad og mulighet for walk-in garderobe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært attraktivt og veletablert boområde på Madlatuå. Området har nærhet til fjorden, badestrand i Møllebukta og byens flotteste turløyper som strekker seg fra Møllebukta og ut til Randaberg. Det er umiddelbar nærhet til barneskole, ISS, idrettsanlegg og offentlig kommunikasjon. Nærbutikk Joker Kolonial like ved. Kort vei til kjøpesenteret Amfi Madla med en rekke servicetilbud og butikker. Sykkelavstand til det nye sykehuset og Universitetet. Fine siktlinjer fra 2.etasje ned mot Hafrsfjord.

Les mer på finn.no

For mer informasjon, ta kontakt med megler.

Megler ansvarlig

Thomas Fanebust

932 64 837
thomas.fanebust@em1sr.no
915 02 070

Snakk med oss


    small filter icon Filter