Flatholmvegen 35 - Fjogstad Hus

Flatholmvegen 35

Tananger

Sted

223m2

BRA

5

Soverom

7 390 000

pris

Arkitekttegnet enebolig med fem soverom

Lune, flotte, koselige Tananger

I århundrer har Tananger vært en trygg og lun havn langs jærkysten. Her finner du ærverdige boliger, gamle sjøhus og sjarmerende gater. Sjøen og naturen er en viktig del av Tananger
og nettopp denne kombinasjonen har gjort dette området svært populært. I den senere tid har det vært en storstilt utbygging rundt Myklebust og Jåsund. Flatholmvegen ligger i selve Tananger og gir deg derfor en nærhet til Tananger du ikke finner der. I tillegg får du en særdeles godt
utnyttet bolig på 223 m2 BRA med solrik og meget attraktiv beliggenhet.

En behagelig hverdag med alt i nærheten

Det handler ofte om hverdagen. Om å rekke over alt. Fra tidlig morgen med levering i barnehage eller å få barna på skolen, til henting, lage middag og så fritidsaktiviteter. Da er det godt å vite at tiden ikke brukes på transport til og fra. I Flatholmvegen bor du således midt i smørøyet. Her er det korte avstander til Storevarden skole, barnehager, legesenter og sentrum. Ungdomsskole og idrettsanlegg er heller ikke lange biten unna. Og kanskje best av alt, naturen og sjøen ligger bokstavlig talt et par steinkast unna. Så nær at det å bære kajakken ned til sjøkanten går helt fint.

Solrik beliggenhet og sjøglimt

Det er ikke mye som slår den gode følelsen av en splitter ny bolig. Når du i tillegg får en attraktiv beliggenhet med på kjøpet, kan det nesten ikke bli bedre. Din nye bolig har hele fem soverom. Det er to stuer, én i hver etasje. Her får du garasje med sportsbod. Det er biingang som også brukes som vaskerom. Praktisk. Dette er rett og slett en bolig som enkelt tilpasses livsløpet til en aktiv familie. Med god plass til alle.

Ramsalte omgivelser

Tananger indre havn er en naturlig havn med lange maritime tradisjoner. Kjent som gammelt lossted hvor det har det har vært epoker med salg og eksport av hummer og rikt sildefiske. Her er to reketrålere som selger skalldyr og fisk. I havnen finnes Kystkultursamlingen som med gamle båter, redskap og utstillinger dokumenterer informasjon om Tanangers historie.

Det er alltid hyggelig med en spasertur i disse omgivelsene.

Tananger byr også på nydelig natur. Stien langs sjøkanten over svaberg er spennende uansett årstid. Her er alltid mye å se. En varm sommerdag er det flere steder å stupe uti. Ikke minst i sjøbadet som ligger ved Myklebust.

Du har alt du trenger av servicetilbud like ved boligen din. Dagligvare, blomster, klær, apotek, legesenter, kafe og hurtigmat for folk i farten. I tillegg er det heller ikke langt til både Stavanger og Sandnes. Med «solasplitten» er du på Forus på drøye kvarteret. Det er også godt utbygget kollektivtrafikk fra Tananger og ikke minst sykkelstier for de ekstra spreke.

 

Megler ansvarlig
Leiv inge stokka

Leiv Inge Stokka

952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no
51 95 65 92

Espen Grastveit

Espen Grastveit

997 03 170
espen.grastveit@em1sr.no
51 95 65 94

Snakk med oss


    yes

    small filter icon Filter