Bergebakkane - Fjogstad Hus

Bergebakkane

Forsand

Sted

98.63m2

BRA

3

Soverom

Fra 2 650 000

pris

Bergebakkane

Innhold

Det er en glede å kunne introdusere deg til disse 6 kjekke og familievennlige tomannsboligene. Fra parkeringsplassen går du direkte inn i 2 etasje. Her kommer du inn i en entre med plass til garderobeskap. Til mer oppbevaring har du en bod like etter at du har kommet inn i entreen.

Boligen har stor og romslig stue med åpent kjøkkenløsning. Her får du et praktisk kjøkken, plass til spisebord, god plass til sittegruppe og sofakrok. I tillegg har du en flott utsikt over det vakre landskapet og sjøen. Fra stuen kan du gå ut på din solrike balkong. Denne blir på 11 kvm. Her kan du sitte og nyte solen til langt på kveld.

Når du går ned en etasje finner du 3 gode soverom og et fint bad med plass til vaskemaskin og varmtvannsbereder. Fra hovedsoverommet har du dør ut til hagen og en liten koselig platting hvor du kan finne roen på morgenkvisten, eller kanskje henge opp sengetøyet, slik at det lukter ekstra godt når du skal legge deg igjen.

Utvendig er det god plass til parkering og der er en utvendig bod. Samt at du med selveiet tomt har mulighet til å lage din egen hage.

Gode betalingsbetingelser!

Her betaler du bare 15% ved kontraktsinngåelse og resten ved overtakelse. Byggestart etter nærmere avtale. Boligen forventes ferdigstilt ca. 1 år etter byggestart.

Standard

* Boligen blir levert med hvitpigmentert, matt lakkert boen Eik Conecerto parkett på alle gulv med unntak av våtrom.
* Bad vil bli levert med fliser både på gulv og vegger.
* I stue følger det med vedovn med stålpipe.
* Boligen blir utstyrt med Norema kjøkken. Kjøkkenet blir i hvit med sort benkeplate. Integrert i kjøkkenet medfølger komfyr, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Det følger også med frittstående kombiskap i stål. Hvitevarene er av merke Whirlpool som er kjent for sin gode kvalitet.
* Hvit trapp med hvite trinn.

Boligene leveres klar for sparkling/maling. Tillegg for malerpakken er kr 60 000,-. Prisen inkluderer sparkling, grunning og toppstrøk på vegger og tak med fargen eggehvit.

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet med god utsikt og gode solforhold.

Bergebakkane ligger sentralt på Forsand. Herfra er det bare ca. 1,5 km til butikk. En Joker og en Coop. Joker har eget bakeri og post i butikk. Pr. i dag har butikken åpent 08:00 til 19:00 mandag til fredag og 09:00 til 18:00 på lørdager. Skole ligger ca. 1,5 km fra Bergebakkane. På forsand skole finner du 1 til 10 klasse. 1-4 klasse har tilrettelagt SFO og leksehjelp. Bare 1 km fra Bergebakkane har du barnehage. Barnehagen har tidligere hatt en besøksgård slik at alle barna har fått være på gård 1 gang i uken. Like ved skolen har du også Forsand kulturhus. Her har du 25*13 meter stort svømmebasseng samt terapibad som holder 35 grader. I tillegg til dette har også kulturhuset idrettshall, bibliotek, kafe, kino og fritidsklubb.

Forsand har flere fritidstilbud, blant annet fotball, håndball og ridning. Er du glad i å gå tur i fjell og mark har Forsand en rekke flotte fotturer som er godt merket. I Forsand ligger både Preikestolen og Kjerag. For å komme seg til Kjerag kan man ta båt fra Forsand kai som ligger 500 meter fra tomtene og inn til Lysebotnen som også er en del av Forsand kommune. Er du glad i sjøen så har du her gode fiske og padle muligheter, samt at fjorden her er flott for dykkerentusiaster med sitt rikholdige marine liv. Områdene gir mulighet til å utforske den flotte og mektige Lysefjorden på nært hold.

Bebyggelse

Bergebakkane er under utbygging, og om noen år vil området bestå av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

Adkomst

Fra Forsand bru følger du veien inn mot Forsand i ca. 3 km. Du tar deretter opp første vei til venstre. Du vil deretter møte Bergebakkane like foran deg.

Byggemåte

Boligene blir oppført i tre og betong.

Areal

1.etg: 48, kvm Bra
2.etg: 50 kvm Bra
Totalt: 98 kvm Bra

Følgende rom inngår i primærareal:
Stue og kjøkken, 3 soverom, bad/vaskerom og gang.
Bod i 2 etasje og sportsbod i 1 etasje inngår i sekundærarealet.

Utstyr

Hvitevarer fra Whirlpool.
4 garderobeskap i hvit.

Tomten

Tomtestørrelsen blir ca. 260 kvm per boenhet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Offentlige/kommunale avgifter

Ikke fastsatt per dags dato. Men de kommunale avgiftene vil omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. I tillegg vil renovasjonsgebyr tilkomme.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det vil bli utstedt ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Konsesjon

Forsand Kommune har boplikt, og kjøper må fylle ut skjema «Egenerklæring konsesjonsfrihet» som bekrefter at eiendommen skal brukes som helårsbolig.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Diverse

Boligen ventes ferdig ca. 1 år etter byggestart. Byggestart blir satt i gang ved 1 salg av tomannsboligen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 37 Bnr. 215 i Forsand kommune

Oppgjør

Her betaler du bare 15% ved kontraktinngåelse og resten ved overtakelse.

Forbehold

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter x % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

http://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=55618740&q=Bergebakkane+

Megler ansvarlig

Snakk med oss


    small filter icon Filter