• Bed 4-5 Soverom
 • Price Fra 4 955 000
 • location Jørpeland

4A

BRA: 194 m 2
Soverom: 4
Etasje: 2

Pris

Kommer for salg

4B

BRA: 176,5 m 2
Soverom: 5
Etasje: 2

Pris

NOK 4 955 000

4C

BRA: 161,5 m 2
Soverom: 5
Etasje: 2

Pris

NOK 5 055 000

4D

BRA: 132 m 2
Soverom: 5
Etasje: 2

Pris

NOK 5 055 000

Salgsoversikt – dra musen over for mer.

Bakkavegen, Jørpeland, Norge

  4A

  BRA: 194 m 2
  Soverom: 4
  Etasje: 2

  Pris

  Kommer for salg

  4B

  BRA: 176,5 m 2
  Soverom: 5
  Etasje: 2

  Pris

  NOK 4 955 000

  4C

  BRA: 161,5 m 2
  Soverom: 5
  Etasje: 2

  Pris

  NOK 5 055 000

  4D

  BRA: 132 m 2
  Soverom: 5
  Etasje: 2

  Pris

  NOK 5 055 000

 • Om Bolig
 • Tegninger
 • Dokumenter
 • Ta kontakt
 • Mer informasjon

Velkommen til Bakkavegen.

Bakkavegen har høy himmel. Litt høyere enn det som er vanlig og utsikt. Uendelig god utsikt. Her ser du helt til Stavanger. Det er ikke alle som kan skryte av det. Boligene er like flotte som utsikten. Meget godt planlagte eneboliger med smarte, fleksible løsninger som enkelt kan tilpasses familiens livsløp. Små barn har ett behov, større ungdom et annet. Og beliggenheten da. Selvfølgelig er det oppoverbakke til Bakkavegen. Utsikten kommer liksom ikke helt av seg selv. Men oppoverbakken blir fort til nedoverbakke når du skal til sentrum en tur for å handle, eller ta en tur på kafeen. Og da er det ikke lange veien til verken det ene eller det andre. Alt ligger på en måte for dine føtter i Bakkavegen. Utenom solen, den skinner høyt oppe på himmelen.

 

Innhold:

Bakkavegen består av fire eneboliger. Her er det én bolig på 165 m², to på 192 m² og én på 194 m². Felles for dem alle er de kjekke planløsningene og ikke minst muligheten for hele fem soverom. Alle har dessuten to stuer og to bad med mulighet for et tredje. Tre av boligene har i tillegg mulighet for å ha en egen hybel. Kanskje er behovet der allerede, eller kanskje planlegger du litt lengre frem. Valget er uansett ditt, vi gir deg muligheten.

Bakkavegen har boliger med luftig utsikt og beliggenhet. Det er store vindusflater som gir deg både mye luft og lys. Utgang fra stuen til balkong i hovedetasje og ut til hage fra hagestuen i underetasjen. Boligen knytter inne til ute med åpne, kjekke løsninger. I tillegg har boligene lune områder om det skulle være behov for det.Boligene er kjekke og leveres med gjennomført, god standard. Her er også gode muligheter for tilvalg og tilpasninger av boligen. Slik kan du enkelt sette ditt personlige preg på boligen og gjøre den til bare din og hele familien sin.

Alle boligene har parkering i carport og utvendig sportsbod til oppbevaring av vinterdekk, skiutstyr og verktøy. Det er ellers god plass til biloppstilling på tomten. Boligene har med andre ord alt du behøver for en enkel, behagelig og effektiv hverdag. Og det beste av alt, de første årene skal du bare nyte og være vaktmester i egen bolig.

 

Standard:

Boligene ligger som tre skip langs Bakkavegen, med baugen mot solnedgang og utsikt i vest og hekken mot gaten i øst.

Husets overordnede struktur er basert på en todeling langs lengdeaksen. Forskyvningen danner en romslig terrasse mot sørvest og et skjermet uterom mot øst. Fra den lille forgården kan man enten komme inn i gang med garderobe, eller direkte inn i det romslige kjøkkenet. Her er det god plass til å lage mat, samtidig som ungene gjør lekser eller venner hygger seg med et glass vin. Fra kjøkkenet beveger man seg inn til stuen som har store vinduer med utsikt mot fjorden, landskapet og Stavanger by. Rommet har to soner; en stor og åpen, hvor mange kan samles og en mer intim sone, hvor man kan lese i godstolen og glimte opp på den fantastiske utsikten.

Husets konstruksjon organiserer de ulike rommene og hvordan man beveger seg mellom dem. Funksjonsrommene som gang, toalett, bad, vaskerom og bod legges mot nord, slik at disse fasiliteter primærrommene i sør. En effektiv bevegelse mellom rommene danner en ryggrad gjennom begge husets etasjer. På grunn av dette har huset lite gangareal, i tillegg til at rommene er svært fleksible.

Husene i Bakkavegen byr på en enorm fleksibilitet og kjøperne kan i stor grad påvirke hvordan de ønsker å bo, både før bygging og ved enkle romlige endringer i framtiden. Det største huset kan ha opp til fem soverom og to stuer, eller man kan innrede deler av underetasjen til utleiehybel. Sammen med livsløpsstandard på inngangsnivå, utgjør dette en bolig man kan ha hele livet.

 

Beliggenhet:

Bakkavegen ligger sentralt i Jørpeland. Det er kort vei til skole, barnehager og sentrum. Boligene har solrik plassering og gode uteområder. To av boligene grenser til lekeplass. Eneboligene bygges i et allerede etablert og attraktiv område med villabebyggelse.