Tomannsbolig med familievennlig løsning fra Fjogstad-Hus

Fjogstad-Hus 1904: Tomannsbolig

253 / 324m2

BRA

Flatt tak

TYPE

4 + 4

SOVEROM

Tegninger
Om bolig

Dette er en tomannsbolig med garasje i underetasjen, og som passer til stor skrå tomt. Uttrykket er moderne med rene linjer og flater som har kontrastfarger som fremhever de inntrukne partiene. Den ene delen av tomannsboligen er 252 kvadratmeter, den andre delen er 192 kvadratmeter. I begge garasjene er det plass til minst to biler.

Inngangspartiet ligger i 1. etasje. Den største boligen har også egen bi-inngang ved siden av garasjen. Den minste boligen har egen inngang til boligen fra garasjen. Inngangspartiet i 1. etasje er godt synlig med tak som skjermer inngangen mot vær og vind. Entré med hall, trapp og garderobe er luftig og med store vinduer som slipper inn godt med dagslys.

Hver bolig har 4 store soverom med plass til dobbeltseng, 2 store bad og godt med oppbevaringsplass. Foreldresonen med bad og eget garderoberom/walk-in-closet er plassert i 2. etasje sammen med stue og kjøkken. Stue og kjøkken har en åpen løsning med god plass til gjester. Det er en luftebalkong i tilknytning til stue og kjøkken. Den største boligen har i tillegg en større balkong med god plass til en sittegruppe. Den minste stuen, som er plassert i 1. etasje med egen utgang til hage, kan også fungere som et gjesterom, et lekerom og/eller en tv-stue.

Snakk med oss


small filter icon Filter