Ferdighus1702 fra Fjogstad-Hus. For deg som skal bygge hus på egen tomt.

Fjogstad-Hus 1702

Ny enebolig på Våland

180m2

BRA

Pulttak

TYPE

4

SOVEROM

Tegninger
Om bolig

Ikke lange biten fra Vålandstårnet og Universitetssykehuset ligger Pastor Brekkes vei 6b. Det som tidligere var en stor hage rommer nå en flott, innholdsrik og elegant villa: Ferdighus 1702 fra Fjogstad-Hus.

– Vi hadde gått med byggeplaner en stund, forteller May-Helen Slagstad. – Faktisk så var vårt første møte med Fjogstad-Hus og Tom Rune Tjelta for en del år siden. Da ønsket vi noen råd og tips for et fremtidig nybygg på en tomt vi skulle overta. Vi ble møtt på en hyggelig og profesjonell måte. Vi hadde også hørt mye positivt om Fjogstad-Hus. Blant annet at det var et seriøst rma som var kjent for å levere kvalitet. Det at kjemien med Tom Rune stemte gjorde derfor valget enkelt når vi skulle bygge drømmeboligen vår her, smiler hun.

May-Helen og Bjørnar viser stolt frem boligen sin. – Vi er spesielt fornøyd med andre etasje. De store vinduene gir mye lys og god romfølelse. Og ikke minst nydelig ut- sikt mot Lifjell, konstaterer Bjørnar Lund. De trekker begge frem samarbeidet med arkitekten. – Det var en behagelig prosess. Vi hadde våre ideer om rom og hvordan vi ville fordele det over de tre etasjene. Vi ble hørt og arkitekten traff så og si på de første skissene, sier May-Helen. – Jeg må bare si at Astrid er utrolig ink, skryter Bjørnar. – Hun har vært på i hele prosessen og gitt oss en bolig vi virkelig er stolt over.

Snakk med oss


small filter icon Filter