• Bed 4-5 Soverom
  • Price 234 m2
  • Price Pulttak

F1a

Luft og rom for familien på fem

En romslig hall ønsker velkommen hos familien Hellestø på Røyneberg. – Men den bruker vi nesten bare til gjester, forteller far i huset. – Til hverdags bruker vi i familien bi-inngangen med vaskerom. Vi er veldig fornøyd med hele huset, men det å ha en egen inngang til daglig bruk er helt genialt. Her er det god plass, og vi har fått til et godt system som skaper orden i en travel hverdag!

Familien har bodd i det nye huset i noen få måneder. Spenstige løsninger og spennende kontraster finnes i hvert eneste rom. På kjøkken og i gang er betonggolvet flytbelagt med epoxy. Stuene har golv av hvitpigmentert eikeplank. Lyse farger i fin harmoni med 60-talls møbler forteller om en interiørbevisst familie.

Det var god oppgavefordeling mellom mor og far da huset skulle planlegges. Far var opptatt av konstruksjon, gode og effektive løsninger og det tekniske som er litt usynlig. Mor tok seg av alt det synlige; interiør, fliser, farger og materialvalg. – Hun har gjort en veldig god jobb, skryter far.

Huset er planlagt for et langt liv i samme bolig. På hovedplan er foreldresoverom med eget bad. De tre barna har fått sine rom oppe. Her er også en stor loftstue, kontor, bad og bod. – Nå når barna er små (seks år, tre år og nyfødt) er de mest sammen med oss. Men når det blir aktuelt, har de kjempegod plass til å ha med seg venner inn. Vi ser nok for oss at loftsetasjen blir et skikkelig samlingspunkt for ungdom i årene framover.

Nå er husets midtpunkt den lyse, flotte stuen/kjøkkenet. Her samles familien, her er det alltid aktivitet . En god plass å være for hele familien.

Huset har smarthus-løsning med vannbåren varme. Utvendig solforblending sørger for at temperaturen holder seg stabil, selv når solen steker. Og neste år skal det bli terrasser og utestue.

store-vinduer

Plenen er lagt. Neste år kommer terrassene. Store vinduer gir masse lys. Innvendig takhøyde på 260 i hovedetasje opp mot 300 cm på loft, gir luft og rom. Kontraster og spennende detaljer både ute og inne. Solforblendingen er bygd inne i vindusomrammingen. Automatisk system senker blendingen når det er sol. Det er også automatisk heving hvis vinden blir sterk.

En topp etasje: Utsøkte detaljer, store vindusflater og glass gjør at loftstuen bader i lys. Helt rått: Det flotte kjøkkenet er enkelt i design med mange kjekke bruksfinesser. Golvet er isolert betonggolv som er flytbelagt med epoxy.

Kontrasten er spennende!

stor vindu i trappen

kjøkken

Innebygde nisjer med innfelt lys fungerer som gallerier. Her kan man skifte mellom blomster, bilder eller figurer, så blir det et nytt uttrykk.

Her er tumleplass for hele familien og flere med. Peisovnen midt mellom stuen og kjøkkenet blir nok samlingssted for både hverdag og fest. Stort vindu i trappen sender en lysflom ned i trappen. Lekkert, moderne bad oppe.

slider4

soverom