• Bed 4 Soverom
  • location Ryfylke
Smiursbakken 5, Tau, Norge

Velkommen til Smiursbakken.

Smiursbakken ligger i Strand kommune. Kommunen som har alt. Skoler, barnehager, butikker og en slående vakker natur er bare noe av det man finner i en av Rogalands vakreste kommuner. Stavanger er også bare en kort båttur unna. Strand er skjermet, men allikevel sentralt.

 

Innhold:

To romslige og arkitektonisk flotte eneboliger skal bygges på Tau i Strand kommune. Familieboligene vil ha en størrelse på 128m2 og 154m2. Boligene vil ha fire soverom, hvor det ene huset har mulighet for et femte. Det blir egen garasje med tilhørende sportsbod.

I Smiursbakken vil du kjenne på den gode følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig. Her ingen andre har bodd før – som bare er ditt. Og er du tidlig inne i prosessen er det mulig å gjøre flere tilvalg. Slik kan du enkelt gjøre boligen personlig og unik. Mulighetene er mange, og ved å sette sitt eget preg på boligen blir den hjemmekoselige følelsen forsterket. Gjør din neste bolig personlig – gjør den til din.

 

Enebolig 5B:

Smiursbakken 5B er på 154 meget praktiske kvadratmeter. Fire romslige soverom gjør at det er god plass til hele familien. Her finner du to bad og ett gjestetoalett, samt to gode stuer hvor den i hovedetasjen har en åpen kjøkkenløsning. Boligen har også egen garasje med tilhørende sportsbod.

 

Enebolig 5C:

Smiursbakken 5B er på 128 kvadratmeter. Familieboligen har fire soverom, men det er mulighet å tilpasse den til ditt behov. Hagestuen i underetasjen kan også brukes som et femte soverom. Her er også to gode boder, bad, gjestetoalett og ikke minst en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Boligen har egen garasje med tilhørende sportsbod.

 

Beliggenhet:

Strand er en kommune som har mye å by på. Her finner man alt fra praktfull natur til det man trenger av butikker. Både barnehager og skoler finnes også i nærheten. Med sine over 160 forskjellige lag og organisasjoner har Strand også et unikt aktivitetstilbud. De kan blant annet skryte av å ha Rogalands største innendørs fotballbane. Kommunen er også en populær blant turister, i hovedsak på grunn av den vakre naturen.

Strand ligger bare en kort båttur unna Stavanger, enten med ferje eller med hurtigbåten. I løpet av de nærmeste årene vil det også bli ferjefri forbindelse til Stavanger, som følger av Ryfastprosjektet.

Strand kommune er muligens mest kjent for sin slående vakre natur. Her strømmer turistene til året rundt, og kommunen byr på mange gode turmuligheter. Mest kjent av dem alle er nok Preikestolen, som befinner seg høyt over den praktfulle Lysefjorden, som man får god utsikt over når man når toppen av fjellet. Turen er på 3,8km fra bunn til topp, og er en av Rogalands største turistmagneter.

Lauvåsen er også en utmerket turmulighet, gjerne for familier med barn. På det høyeste vil man være 648 meter over havet, med fantastisk utsikt over Holtaheia.

Liker man derimot litt flatere terreng kan Grimslituren være en mulighet. Del- er av stien er belyst, som gjør at man også kan ferdes i mørket. Her vil man se det meste av natur Strand har å by på.