• Bed 4 Soverom
  • Price 5 490 000
  • location Sola
  • Price 159 BRA
Litlabergarmen, 4050 Sola, Norge

KUN 1 IGJEN!

Skadbergtunet B03 er store familieboliger med meget sentral beliggenhet på Sola.

Skadbergtunet B03 er romslige familieboliger lokalisert et par minutter unna Sola sentrum. Boligene er effektive og lettstelte, og er spesielt tilpasset aktive familier. På Skadberg er du også i nærheten av det aller meste. Skolen et steinkast unna, Forus, Sola sentrum, Sandnes og Stavanger. Behagelig enkelt og ikke minst veldig effektivt!

 

Effektive og romslige boliger

Familieboligene har innholdsrike planløsninger, stor innbydende stue og ikke minst en form som skiller boligene ut fra mengden. Spennende arkitektur, fasader som brytes av store vindusflater gir et bomiljø som er trivelig og lyst. Boligene er tilpasset familier i alle livets faser. Nyt følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig. Selvfølgelig må du svinge malerkosten en gang i ny og ne. Gresset i hagen din må også klippes, enten av deg, eller plenklipperroboten din. Men behovet for vedlikehold på disse rekkehusene er betydelig mindre enn på en eldre enebolig. Tiden du sparer på dette nyter du sammen med familie og venner i ditt nye hjem.

 

Planløsning

Boligene er på 152 meget praktiske og fleksible kvadratmeter. Fire soverom, med mulighet for fem. To bad, ett i hver etasje, Stor stue på over 50 kvm med åpen kjøkkenløsning, samt utgang til balkong fra stuen. Hagestue med utgang til utearealet. Parkering i carport med sportsbod på rundt 5 kvm.

Oppstillingsplass for bil også foran carport. På Skadbergtunet B3 får du
med andre ord en bolig som passer aktive familier i en effektiv hverdag. 

 

Området

Skadbergtunet ligger skjermet og landlig til, like ved Sola sentrum, og samtidig sentralt i forhold til Forus, Sandnes, Stavanger og Tananger. Visste du at Skadberg bare er 8 minutter unna Forus – på sykkelsetet? Faktisk så er det aller meste like i nærheten av boligene på Skadbergtunet. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehager, samt alle servicetilbud du har behov for i Sola sentrum. Området har også sykkelstier, slik at man enkelt kommer seg effektivt frem, selv uten bil. Skadbergfeltet er pent opparbeidet med flere lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, balløkker og mye annet spennende. Det er også kort vei til Åsen og idrettsanlegget med idrettshall, flere fotballbaner, turnhallen, løpebane og ballbinger. Det er enkelt å bo midt i smørøyet!