• Bed 4 Soverom
  • location Homersåk

Nøtteskjellbakken 1 4310 Hommersåk Norway

Nøtteskjellbakken – enebolig sentralt på Hommersåk

Kort om boligen:

Fjogstad-hus bygger nå tre innholdsrike eneboliger sentralt på Hommersåk, hvor 2 er solgt. boligene er perfekte for den aktive familie som vil leve i naturskjønne omgivel- ser men på samme tid ha kort vei til svømmehall, idrettshall, skole og barnehage. Fra Hommersåk- vågen, knappe kilometeren unna, er det effektive hurtigbåtforbindelser til Stavanger. det er også gode bussforbindelser til Sandnes sentrum og Stavanger. dessuten er det kort vei til badeplasser som Breivik og Riskastranden, og turen ned til vågen er gjort i en fei.

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig område, med solrik tomt i et lett skrånet terreng ned mot grusbanen ved riska ungdomsskole. boligene er smart tilpasset den skrånede tomten med inngang på første plan, og med direkte hagetilgang på andre plan.

Med fire soverom løses de fleste diskusjoner om deling av rom av seg selv, boligene er befriende romslige. boligens vaskerom og bad. andre etasje rommer herlig kjøkken, med stor spise- plass og stue med to sittegrupper, bad og soverom. Parkering i carport.

 

Beliggenhet:

Hommersåk har sitt navn etter garden Hommersand, og er sentrumsområdet i riska bydel. Tettstedet har drøye 6000 innbyggere og ligger i enden av Riskafjorden. Hommersåk sies å være like gammelt som den første kirken på stedet, Riska gamle kirke, som ble reist i 1877. Fra dette året begynte bygda for alvor å utvikle seg til et tettsted, og industrireisningen skjøt fart. Stedet har hatt kornmøller, fabrikker og sementblanderi. I dag er det stort sett handelsnæring som drives på Hommersåk. Hommersåk kan by på flotte turområder for familier med vogn, eller toppturer for de som ønsker det. Bygda har også svømmehall med 25 meters basseng, stupetårn og vannsklie.

Gatenavnet nøtteskjellbakken gir assosiasjoner til hav og sjø. Nøtteskjellet er nemlig et skjell i muslingfamilien, som lever i sand og mudder og kan plukkes ved strandkanten til Hommersåk. Men samtidig gir navnet også koblinger til skog og sti, til nøtter og ekorn – og det er jo på samme tid treffende for de tre boligene som Fjogstad-hus nå skal bygge svært sentralt på Hommersåk.

Eneboligene i Nøtteskjellbakken ligger i et attraktivt og barnevennlig område, med solrik tomt i et lett skrånet terreng ned mot grusbanen ved Riska ungdomsskole. Boligen er smart tilpasset den skrånede tomten med inngang på første plan, og med direkte hagetilgang på andre plan. Eneboligen er perfekte for den aktive familie som vil leve i naturskjønne omgivelser men på samme tid ha kort vei til svømmehall, idrettshall, skole og barnehage. Fra Hommersåkvågen, knappe kilometeren unna, er det effektive hurtigbåtforbindelser til Stavanger. Det er også gode bussforbindelser til Sandnes sentrum og Stavanger. Ta kontakt med megler i dag for sjekke mulighetene!

 

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

http://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=52024505&q=N%C3%B8tteskjellbakken