• Bed 2-4 Soverom
  • Price Fra 3 650 000
  • location Hommersåk
Hommersandbakken 12, 4311 Hommersåk, Norge

HOMMERSANDTUNET 2 – NÅ FOR SALG

Det er en tid for alt under solen, hevder en velkjent bok. Livet er delt inn i faser, og det gjelder å nyte den tiden man har til rådighet.

Når du skal flytte i ny bolig er kanskje en utfordring at det man ønsker å flytte til ikke finnes der du ønsker det skal være. Man har bodd en plass det meste av livet. Du har venner og etablerte rutiner i nærområde. Man liker å ta turen på kafeen eller ned til båten for å ta turen til hytta. Liker at barnebarna stikker innom og at barn kommer på besøk. Man trives ofte med det etablerte. Det er vanskelig å bryte opp og dette krever som regel mye. Vi skal møte kunde der de er – Hommersåk er sentrum for mange, hvor hele livet leves. Man må skape det folk ønsker og trenger slik at livet kan fortsett på samme sti, hvor ny bolig ikke skaper begrensninger, men nye muligheter. Det er ikke sikkert man skal gire ned, kanskje skal man gire opp noe hakk. Her skaper du rom for nye muligheter, mer tid. Et annet innhold noe som gir mer mening. En trygg plass å bo med det du trenger. Hommersandtunet 2 skal møte behovet, tilpasse seg dine behov og tiden man lever i det nærmiljøet hvor man ønsker å være.

Innbyggerne på Hommersåk trives med å være omgitt av sjø, skog og fjell og skryter av samholdet og tilhørigheten blant de som bor på stedet. De hevder dessuten at når man først har slått seg ned på stedet, så ønsker man å bli boende.

 

Perfekt beliggenhet i sentrum

Hommersandtunet 2 ligger fint til i sentrum av Hommersåk. Det er kort vei til alt du trenger enten det er dagligvarer, apotek, lege eller bussholdeplass. Boligene bygges på en forhøyning som gjør at det blir utsikt og en luftig plassering.

 

Fasade og innhold

I alt skal det bygges en romslig blokk med 10 unike leiligheter i størrelser fra 82.4 til 149.5m2 i Hommersandtunet 2. Leilighetene vil ha fra 2-4 soverom, og alle vil få praktiske utendørs sportsboder. Det vil også bli parkering i felles garasje, og de største leilighetene vil få luftige takterasser og praktisk uteområde i høyden.

Utformingen av leilighetene gjør for øvrig sitt til at de oppleves som en enebolig i mindre skala. Dette handler først og fremst om måten de ulike rommene er plassert på, og fleksibiliteten disse rommene har. Disse leilighetene har kvaliteter og egenskaper som eneboliger. Her er også gode uteplasser i form av store terrasser. Masse sol, masse luft og utsikt.

Organiseringen av rommene betyr også at man har større
valgfrihet i forhold til møblering, og man kan til og med
tilpasse den fysiske utformingen av rommene etter behov. Med enkle grep kan det tilpasses slik du ønsker. Skulle det etter hvert bli behov for å installere hjelpemidler for å forenkle hverdagen grunnet sykdom eller alderdom, er dette også mulig.

 

Eget «hotellrom» for alle beboere

Hommersandtunet 2 er et akkurat passelig prosjekt. Det er ikke for mange
leiligheter og det er godt med fellesareal. Men det som virkelig skiller dette prosjektet i forhold til de fleste andre er felles- og gjesterommet. Som beboer har du tilgang til leie av fellesrommet i forbindelse med for eksempel bursdagsferinger eller andre sammenkomster der du har behov for litt mer plass. Her er det et fullt utstyrt kjøkken, garderobe og toalett. I tillegg er det god uteplass. Rommet vil også kunne være et samlingssted for dere som flytter inn i prosjektet og et utgangspunkt for samlinger som for eksempel vinsmaking og andre fellesaktiviteter. «Hotellrommet» står til disposisjon til alle beboere og kan leies. Helt perfekt når du venter på besøk og kanskje ikke har mulighet til å ta dem i mot i din egen leilighet. Da reserverer du ganske enkelt leiligheten og gir ditt besøk mulighet for et skikkelig «hotellopphold». Leiligheten er på nesten 64 m2 og har i tillegg bad med dusj. Utgang fra rommet til felles terrasse. Her er alt tilrettelagt for behagelig dager.

 

Et hav av muligheter

Hommersåk er stedet hvor du finner alt du trenger. Skulle du dermed lengte etter mer er Stavanger og Sandnes bare en kort båt- eller busstur unna. På Hommersåk vil du blant annet finne flere matbutikker, treningssentere, helsehus og Riskahallen. Riskahallen har både svømmehall, idrettshall og bibliotek, og er en sentral møteplass for beboerne i bygda. En kort gåtur unna Hommersandtunet vil du også finne Bydelssenteret, som blant annet har et bakeri med mange fristelser, i tillegg til flere butikker.

 

Vakker natur – rett utenfor døren

I Hommersandtunet vil du bo med vakker natur rett utenfor døren. Hommersåk er omringet av sjø, fjell og skoger, og det finnes en rekke turmuligheter rett rundt hjørnet. En av dem er Lifjell, hvor det finnes to rundturer over fjellet. Fra toppen får du en vakker utsikt over Stavanger, Gandsfjorden og Nord Jæren. Dette gjør fjellet til et populært turistmål. Velger du å heller ta den kortere turen opp til Husafjellet, vil du derfra få utsikt over hele Hommersåk, samt skimte Stavanger i horisonten.

 

Riska bo- og aktivitetssenter

Hommersandtunets plassering er i umiddelbar nærhet til Riska bo- og aktivitetssenter. Herfra har hjemmetjenesten kort vei fra sin base og kan bistå beboerne med en rekke praktiske gjøremål, rengjøring og omsorg ved midlertidig eller varig funksjonsnedsettelse. Kontaktpunkt for trygghetsalarm gir kort utrykningstid ved akutte problemer og utfordringer.

Senteret tilbyr aktiviteter og sosial omgang med beboere og venner, i tillegg til en rekke andre tilbud. Med senteret som nabo vil terskelen for å overlate omsorgsarbeidet til familie og venner senkes. Dette reduserer også familie og venners fysiske og psykiske belastning. Midlertidige eller varige opphold kan oppleves enklere både for pasienter og pårørende.