• Bed 5 Soverom
  • location Hommersåk

Amboltveien 4311, Hommersåk, Norway

HESTHAMMAREN B5

Innhold:

Dette er boligene for dere som har behov for mye plass. Eneboligene er meget godt utnyttet! Mulighet for sju soverom med tre stuer – én i hver etasje. Med andre ord, her kan barna ha besøk av vennene sine og være i forskjellige oppholdsrom uten at noen forstyrrer hverandre. En bolig der familien virkelig kan trives og ikke minst der det er god plass til absolutt alle.

Eneboligene er meget godt planlagte. Her er boligene utnyttet til hver centimeter. I første etasje har du stue og kjøkken på litt over 55 kvm. Her er utgang til stor og solrik terrasse på hele 41 kvm. Denne tar deg videre ut i hagen. I denne etasjen er det også en meget praktisk bod i tilknytning til kjøkkenet.

Andre etasje har tre soverom, med mulighet for fire. Her er loftstue og bad med dusj. Fleksibel løsning med mulighet for to loftstuer eller fire soverom.

Underetasjen har også fleksible planløsninger.

Her finner du to eller tre soverom, mediarom, egen bod og bad med mulighet for badekar. Meget praktisk med eget vaskerom, samt biinngang. Her er også vindfang med god skapplass og utgang til åpen garasje med

Beliggenhet:

LIVET PÅ SOLSIDEN!

Boligene får en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken. På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Her er det behagelig grønt og naturlig.

Parkering:

Åpen garasje på 28 kvm med stor sportsbod

(9 kvm) innenfor.

Byggemåte:

Tre og mur

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Beskaffenhet:

Eget målebrev vil foreligge på hver enkel bolig.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1102

Gårdsnr: 101

Bruksnr: 155

http://m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=59160851&q=Hesthammaren+B5