• Bed 2 Soverom
  • Price Fra 2 550 000,-
  • location Hommersåk
  • Price 56 BRA
Amboltveien 112, Hommersåk, Norge

Innbydende leiligheter i firemanns bolig med gode uteplasser og carport

Hommersåk er et idyllisk beliggende tettsted i enden av Riskafjorden i Sandnes ­kommune. Her er det aldri lang vei å gå enten du skal på handle­tur, oppleve naturen eller nyte en soldag langs ­brygga. Her er alle ­service- og tjenestetilbud innen­rekkevidde. Fra Hommersåk er det en 15 minutters kjøretur til Sandnes sentrum. Det er også hurtigbåtforbindelser til Stavanger, og buss­forbindelsen til Sandnes er meget godt utbygd, med båtavganger i rushtidene og bussavganger hvert 20. minutt.

 

Et nytt felt har tatt form

Hesthammaren har vært en suksess etter at vi fikk dem ut i markedet. Bygg 4-6 solgte 3 av 4 fra Juli til oktober, og her er det kun 1 igjen. Derfor starter vi nå på neste byggetrinn som er B4-5 med 4 moderne leiligheter som har parkering i eget parkeringsanlegg under tak, med Hommer­såks kanskje beste beliggenhet – på toppen av havnen. Boligene er meget godt planlagte, og har effektive planløsninger. Leilighetene er et lettstelt alternativ for deg som ønsker splitter ny bolig.

 

Gjennomtenkte løsninger

Leilighetene i andre etasje har romslige balkonger.  Velger du en leilighet i første etasje har du utgang til egen private uteplass. Her kan du anlegge en koselig hage med ulike planter og god plass til utemøbler. Leilighetene har ­effektive planløsninger og god standard med ­parkett på gulv og fliser på badet. De største ­leilighetene med egen bod/vaske­rom. Perfekt for deg som skal inn i boligmarkedet eller for dere som ønsker å bytte ut eneboligen med en lettstelt, ny leilighet.

Leilighetene er lyse, innbydende og har effektive planløsninger. Det er gjennomført, god standard og du flytter rett inn i en bolig du kan nyte fra dag én!

 

Livet på solsiden

Boligene får en solrik beliggenhet på høydedraget over havnen i Hommersåk. Det er kort vei til butikker og handlesenter. Her stikker du ned til bakeren og kjøper ferske baguetter til lørdagsfrokosten, slår av en prat med naboen som kommer hjem fra en tidlig tur på sjøen og planlegger dagens padletur rundt Usken.

På Hesthammaren får du i pose og sekk. Du får sentral beliggenhet med det du trenger like ved, samtidig som du bor landlig med masse natur like utenfor vinduet og døren din. Fra stuevinduet ditt vil du se majestetiske Lifjell og Stavanger i solnedgang på sommerstid .Her er det behagelig grønt og naturlig.

I Vågen finner du alt du trenger – og litt til. Her går også hurtigbåten
til Stavanger. En behagelig tur om morgenen på vei til jobben.