• Bed 3-5 Soverom
  • Price 4 270 000,-
  • location Randaberg
  • Price 135 BRA
Grødemveien 93, 4070 Randaberg, Norge

UTSOLGT!

Grødem ligger i Randaberg kommune, Jærens nordre spiss, med Stavanger som nærmeste nabo. Randaberg kalles gjerne den grønne landsby. Det er kort vei til Randaberg sentrum med fasiliteter som butikker, kafé og kjøpesenter, og det er ca 10 minutters kjøring til Stavanger. Gode bussforbindelser like ved, til Randaberg og Stavanger sentrum.

Her bygger Fjogstad-Hus innbydende og innholdsrike eneboliger for dere som har behov for mer plass, eller kanskje ønsker å bo behagelig og sentralt. Byggingen er kommet langt og allerede er de fleste lekeplasser på plass. Eneboligene er for unge eller etablerte familier som vil ha effektive boliger med korte avstander til det meste.

BO GRØNT OG LIKE VED SJØEN

Grødem Allé har mange kvaliteter. Boligene bygges like ved etablert boligfelt. Det er også en god miks av boliger her. Rekkehus, leiligheter og nå eneboliger. I tillegg er det kort vei til det du trenger.

+ LEKEPLASSER OG FRIOMRÅDE

Feltet er opparbeidet med flere kjekke lekeplasser, samt grøntdrag med fotballbane.

+ BARNEHAGER OG SKOLER

Det er flere barnehager like i nærheten og veien til skolen er heller ikke lang.

+ BÅTHAVN OG TURSTIER

Ryggstranden båthavn ligger et par minutters gange fra boligen din. Her er også en rekke turstier langs sjøkanten og rundt i området.

+ BYEN

Det er kort vei til Stavanger sentrum og byen. Enten med bil, sykkel eller buss, som stopper like ved feltet.

BOLIGER Å BLI GLAD I

Eneboligene i Grødem Allé er lette å like. Løsningene er smarte, og de er fleksible i planløsningene. Det gjør at dere har en bolig som kan endres i forhold til livsløpet og behovet. Her kan dere ha tre, fire eller fem soverom. Èn eller to stuer, stort eller litt mindre kjøkken. Mulighetene er mange og de tilpasses akkurat slik dere ønsker.

Det er først når du ser løsningene du ser hvor godt planlagte boligene er. Her er plassen benyttet til fulle og gir en god bo-opplevelse. Det er gjennomført god standard med parkett på gulv, lysmalte vegger og store vindusf later som slipper inn mye lys. Boligene er midt i blinken for dere som er i etableringsfasen med fami lie og som vil ha en effektiv og god hverdag i splitter ny bolig.

+ 3 – 5 SOVEROM

Boliger som enkelt tilpasses behov og livsløpet.

+ 2 STUER

Én stue i hver etasje.

+ TAKTERRASSE

Utgang til takterrasse i andre etasje. Lun og god uteplass.

+ CARPORT

Parkering i carport og lagringsplass i sportsbod.

ENEBOLIGER 135M2

Eneboligene er på 135 kvm BRA. Her er det fleksible planløsninger som gir dere flere muligheter, både i etableringsfasen og etterhvert når behovet for flere eller færre soverom endres.

+ FØRSTE ETASJE

Første etasje har stort kjøkken på over 20 kvm. Her er det mulig å ha deler av kjøkken til et fjerde soverom. Utgang til hage/uteplass fra kjøkken/soverom. Bad med dusj, bodplass under trapp og stue/allrom på 20 kvm med utgang til uteplass.

+ ANDRE ETASJE

Andre etasje har tre soverom, lagringsplass i bod, stort bad og utgang til lun takterrasse på nesten 30 kvm. Her er også loftstue på over 15 kvm. Loftstuen kan også gjøres om til et fjerde eller femte soverom. God lagringsplass på loftet.

GJØR BOLIGEN TIL DERES !

Eneboligene i Grødem Allé leveres med gjennomført, god standard. Men ønsker dere å gjøre endringer utover leveransen, er det muligheter for det. Farger på veggene, en spesiell type parkett, integrerte hvitevarer eller spesielle fliser på badet?

Dess tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalgene dere ønsker.

+ EKTE DRØMMEKJØKKEN

Kjøkken leveres fra Drømmekjøkken i type Harmoni hvit slett front. Den kan i tillegg fås i lys grå og mørk grå uten tillegg i pris. Kjøkkenløsningen har godt med skapplass, og overskapene leveres med ekstra høyde og med foringer som tetter til tak. Funkis hvitevarepakke fra Bosch følger med.

+ RENT, PENT OG HVITMALT

Veggene er husets lerret. Vi leverer hvitmalte vegger. Har du ønsker om andre farger, så er det selvfølgelig mulig.

+ GODT INNEKLIMA

Boligene leveres med balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Dette gjør at boligene får et stabilt og behagelig inneklima. Varme i gulv i våtrom.